10.2.2021

Infowebinaari yritysryhmähankkeista to 4.3. klo 17-18.30

Maksuton ja kaikille avoin webinaari yritysryhmähankkeista Teams-kokouksena.

Tilaisuudessa yritysryhmähankkeista kertovat kehittämispäällikkö Seppo Jaakonmäki (Varsinais-Suomen ELY-keskus) sekä toiminnanjohtaja Ulla Kallio (Leader Ravakka). Lisäksi kuulemme yrittäjä Päivi Koskelan kokemuksia yritysryhmähankkeista Päijät-Hämeessä. Tapahtumassa on myös varattu runsaasti aikaa keskustelulle ja kysymyksille.

Yritysryhmähankkeessa 3–10 yritystä kehittävät toimintaansa sekä yhteisillä kehittämistoimenpiteillä, että yrityskohtaisesti. Tavoitteina voi olla esimerkiksi markkinointi- ja myyntiyhteistyön ja -osaamisen kehittäminen tai vaikkapa uusien tuotteiden ja menetelmien luominen. Hankkeissa voi olla ryhmänyhteisten toimenpiteiden lisäksi myös yksittäisiä yrityksiä koskevia räätälöityjä toimenpiteitä. Yritysryhmän kehittämishankkeen tuki on pääsääntöisesti 75 % kustannuksista. Yritysryhmähankkeet ovat tehokas väline myös yritysten välisen yhteistyön kehittämiseen.

Ilmoittautuminen 28.2.2021 mennessä.

Lisätietoja tapahtumasta voi tiedustella PELME-hankkeen projektipäällikkö Juhana Aallolta (juhana.aalto@ukipolis.fi, puh. 044 773 2210).

Tilaisuuden kutsu