23.3.2021

Green Start matkailun vastuullisuuskoulutus 12.4. ja 13.4

Ota askel kohti kestävän kehityksen matkailua ja hanki yritykselle Green Start tunnus jo tulevalle kesälle!

Verkkovalmennus järjestetään kahdessa osassa. Osa I 12.4. klo 13-16 ja osa II 13.4 klo 13-16.

Ilmoittaudu mukaan kestävän matkailun Green Start -koulutukseen ja tee yrityksellesi käytännönläheinen Green Start vastuullisuussuunnitelma. Sen tehtyäsi ja hyväksynnän jälkeen saat yrityksellesi Green Start -merkin käyttöoikeuden. Merkin avulla viestit asiakkaillesi vastuullisesta yritystoiminnasta, joka on yhä useammalle matkailijalle valintaperusteena.

Green Start valmennus antaa hyvän startin kaikille matkailuyrityksille – niin pienille kuin suuremmillekin – jotka haluavat nostaa oman yrityksen vastuullisuutta esiin ja kehittää sitä. Green Start on suomalainen matkailualalle räätälöity vastuullisuuskoulutus. Kaksi puolen päivän kestävää verkkovalmennusta antaa yritykselle eväät ja työkalut siihen, miten kertoa asiakkaille yrityksen kestävistä valinnoista liiketoiminnassa. Koulutuksen ja tehtävät suoritettuaan yritykset saavat kestävän matkailun Green Start -statuksen ja merkin markkinointiaan varten. Merkki on maksuton koulutukseen osallistuville.

Koulutukseen kuuluu myös Visit Finlandin Sustainable Travel Finland –osio, jossa käydään läpi, mitä vaaditaan matkailuyrityksiltä, jos ne haluavat mukaan tähän Visit Finlandin vastuullisen matkailun ohjelmaan. Yritys on helpompi Green Startin toimenpiteiden jälkeen lähteä mukaan esimerkiksi erilaisiin kestävän matkailun sertifikaatteihin.

Kouluttajana toimii vastuullisen matkailun asiantuntija Anu Nylund. Koulutus järjestetään verkossa Teams-sovelluksella. Green Start järjestetään yhteistyössä Ukipoliksen, Loimaan ja Pöytyän PELME -hankkeen ja Yrityssalon Coastal Bootcamp -hankkeen kanssa.

Huom. Osallistujamäärä on rajoitettu, joten varaa paikkasi heti! Sitovat ilmoittautumiset 9.4.2021 klo 15:00 mennessä.