20.5.2020

Ohjattua kesäliikuntaa ikäihmisille ja työikäisille

Ikäihmisille ja työikäisille suunnatut ohjatut liikuntatunnit palaavat tauolta kesäliikunnan merkeissä. Osallistuthan tunneille vain terveenä, huomioiden turvavälit ja muut osallistujat ohjeiden mukaan. Monipuolista liikuntaa oman kehon painolla, tule mukaan!

Ikäihmisille

Ohjattua liikuntaa
maanantaisin 25.5.- 8.6, klo 10-11 ja 11-12 (+75v.)
Keskuspuiston kuntoilulaitteilla
Tunnilla tehdään monipuolista lihasvoimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta lisääviä liikkeitä puiston kuntoilulaitteita apuna käyttäen. Tunti aloitetaan alkulämmittelyllä, jonka jälkeen kiertoharjoittelu. Tunti päätetään loppuvenyttelyyn.
Sään mukainen ulkoliikuntavarustus ja käsineet. Sadevaraus: Pieni sade ei menoa haittaa, mutta kovalla sateella tunti on peruttu.

Hyvänolon liikunta
torstaisin 28.5.-11.6, klo 10-11
Hirvihovin liikuntakeskuksessa
Monipuolisesti liikuntaa oman kehon painolla. Tunti pidetään ulkona; pururadalla, urheilukentällä tai nurmikolla. Tunnilla teemme lihaskuntoa, liikkuvuutta ja tasapainoa kehittäviä liikkeitä. Mukaan vesipullo ja oma jumppa- alusta. Sateen sattuessa tunti pidetään sisällä, turvavälit huomioiden. Kokoontuminen Hirvihovin edustalla.

Työikäisille

Kuntoliikuntaa
tiistaisin ja torstaisin 26.5. -11.6, klo 17-18
Hirvihovin liikuntakeskuksessa
Tunti koostuu alkuverryttelystä, sykkeen kohotusjaksosta, lihaskuntoharjoittelusta ja loppuvenyttelystä. Mukaan juomapullo ja oma jumppa-alusta. Monipuolista liikuntaa oman kehon painolla!
Sateen sattuessa tunti pidetään sisällä, turvavälit huomioiden. Kokoontuminen Hirvihovin edustalla.

Liikuntatunnit ovat maksuttomia.