7.2.2022

Loimaan seudun musiikkiopistosta Erasmus+-koulu

Nyt se on totta ja virallista: Loimaan seudun musiikkiopisto on Erasmus+-koulu. Olemme saaneet akkreditoinnin meneillään olevalle ohjelmakaudelle ja alustavan lupauksen 18 liikkuvuusjaksosta henkilöstölle vuoteen 2027 mennessä.

Liikkuvuudet liittyvät kiinteästi opistomme toiminnan kehittämiseen, jossa tärkein työkalu on opetussuunnitelma. Haluamme erityisesti kehittyä ryhmäpedagogiikan käytössä toimintaamme rikastamassa ja monipuolistamassa. Haluamme kasvaa luovuuden vahvistamisessa. Haluamme saada kehittämistoimintaamme pitkäjännitteisyyttä ja vaikuttavuutta.

Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelma tarjoaa nuorille, opiskelijoille ja aikuisille mahdollisuuksia kansainvälistymiseen ja rahoitusta kouluttautumiseen, opiskeluun tai harjoitteluun ulkomailla. Ohjelma tarjoaa oppilaitoksille ja organisaatioille mahdollisuuden tehdä yhteistyötä kansainvälisten kumppaniensa kanssa.  Lisätietoja ohjelmasta saa osoitteesta www.oph.fi/erasmusplus. Jaamme mielellämme kokemuksiamme Erasmus+-ohjelmasta. Euroopan komissio ei kuitenkaan vastaa Loimaan seudun musiikkiopiston kehittämishanketta koskevan tiedotuksen ja julkaisujen sisällöstä.