1.6.2020

Koronan vaikutukset 8.10. lähtien maaseutupalveluihin

Koronatilanne vaikuttaa edelleen maaseutupalveluiden toimintaan.

Maaseutupalveluiden toimisto on auki asiakaspalvelulle. Toki suosittelemme yhteydenottoja puhelimella ja sähköpostilla.Voimme tavata myös Teams-palaverissa.

Toimistoon tullessasi noudata ohjeita! Käy pesemässä kätesi, käytä käsidesiä ja ota yksi kasvomaski kasvoillesi suojaavasti aseteltuna. Ja sitten: käy peremmälle!

Lomakkeet ja asiakirjat voit toimittaa henkilökohtaisen palautuksen lisäksi joko toimiston postiluukun kautta, kirjepostina tai sähköpostin liitteeksi skannattuna.

Käytä edelleen mielellään asiointiin sähköpostia maaseutupalvelut@loimaa.fi

Lähetämme kuittauksen lomakkeen perille tulosta joko sähköpostiin tai tekstiviestinä. Siksi palauttajan yhteystiedot (sähköposti tai matkapuhelinnumero) ovat erittäin tärkeitä ilmetä palautetuista asiakirjoista.

Tukioikeuslomakkeen 103A saa maanomistaja tulostettua kirjautumalla pankkitunnuksillaan  Vipu-palveluun (https://vipu.ruokavirasto.fi).  Lomakkeen voi myös tilata sähköpostilla tai poikkeustapauksissa puhelimella. Voit myös noutaa lomakkeen toimistolta, mutta mielellään vasta yhteydenoton jälkeen.

Suosittelemme lämpimästi sähköisten palveluiden käyttöä!

Varmistathan, että tilallasi on Vipu-palvelun käyttöoikeuksia useammalla kuin yhdellä henkilöllä. Samalla valtuutuksella tulee oikeus myös allekirjoittaa paperihakemuksia (tukioikeussiirtoja lukuun ottamatta).
Ohje valtuuttamiseen

Vielä muistin virkistämiseksi (koronahan ei ole vielä hävinnyt minnekään) muuta vinkki:
Ruokaviraston viimeisin uutiskirje koronasta ja tukikäsittelystä
Hyvää tietoa muiden toimijoiden sivuilla:
Ruokaviraston teemasivut
MMM:n tiedote
ETT:n tiedote
MELA:n teemasivut
Verottajan tietoja
MTK:n koronaohjeet
MTK:n korona-podcast
Ohjeita matkustajille
Ohjeita yrityksille