Talviliikkuja-kampanja.

25.1.2023

Talviliikkuja kampanja 10.1.-31.3.

Oletko jo mukana Talviliikkujassa? Jos et ole, niin tule mukaan. Olemme nyt 6. sijalla isojen kuntien sarjassa. Otetaanko kärki kiinni?

Talviliikkuja kampanja on osa LiikUn Liikkuen läpi vuoden kampanjaa. Joka kannustaa kaiken ikäisiä ja tasoisia lounais-suomalaisia liikkumaan ja merkkaamaan tehdyt suoritukset Liikkuen läpi elämän mobiilisovellukseen. Näin osallistuja voi seurata omaa liikuntahistoriaa ympäri vuoden sekä samalla osallistua kampanjoiden kuntakisoihin.

Kävely, sauvakävely, lumikenkäily, hiihto, pyöräily…

Talven säätilat eivät ole nyt olleet kovin talviset täällä päin, mutta liikkua voi monin eri tavoin ja omin kilometritavoittein. Liikuntamuotoina voi olla hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, maastopyöräily, potkukelkkailu, pyöräily, luistelu ja retkiluistelu. Myös soveltava liikunta on huomioitu kampanjassa, joten se soveltuu kaikille ikään tai tasoon katsomatta.

Talviliikkuja -kampanja järjestetään yhteistyössä LiikUn sekä kampanjaan osallistuvien kuntien liikuntatoimien kanssa. LiikU ja kunnat arpovat kaikkien osallistujien kesken palkintoja, joista ilmoitetaan voittajille erikseen. 

Lisätietoja ja osallistumisohjeet  Tapahtumat ja kampanjat sivullamme Talviliikkujaosiossa.

Katso tästä reaaliaikainen kuntaranking ja tästä LiiKun Talviliikkujakampanjan sivulle