3.2.2022

Liikuntapalveluiden koronatiedote 3.2.2022

Kaikki Loimaan kaupungin liikuntapaikat Urheilukeskuksen kuntosalia lukuun ottamatta ovat käytössä.

Liikuntapaikat ovat avoinna myös aikuisten joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan niin, että asiakkaiden ja toimintaan osallistuvien seurueiden lähikontaktin aiheuttamaa tartunnan riskiä voidaan ehkäistä. Varatuilla vuoroilla liikuntatilan vastuutaho vastaa rajoitusten ja suositusten toteutumisesta.

Sisätiloissa järjestettäviin tapahtumiin, otteluihin, kilpailuihin voi ottaa 50 % tilan maksimimäärästä. Tilaisuuden järjestäjä vastaa rajoitusten noudattamisesta.

Kasvomaskia suositellaan sisätiloissa ja ruuhkaisissa ulkoliikuntatiloissa. Turvavälien pitäminen sekä hyvä käsi- ja yskimishygieniasta huolehtimien ovat tärkeitä toimenpiteitä, jotta kaikki voivat liikkua turvallisesti. Liikuntapaikoille ja yleisötapahtumiin saa tulla vain terveenä.

Ohjatut ryhmät

Liikuntapalvelujen ohjattu toiminta alkoi 1.2.2022. Osallistujamääriä rajataan tarvittaessa ryhmäkohtaisesti turvaväli tuomioiden.

Kuntosalit

Avoinna olevilla kuntosaleilla on rajattu asiakasmäärää seuraavasti:

  • Hirvihovin kuntosalilla 10 ja voimailusalilla 10 henkilöä kerrallaan
  • Alastaron kuntosalilla enintään 10 henkilöä
  • Mellilän kuntosalilla enintään 6 henkilöä

Urheilukeskuksen kuntosali pysyy edelleen suljettuna 28.2.22 saakka. Tartuntatautilain 58d pykälän, mukaan johon ei viimeksi tullut muutosta. Tilannetta arvioidaan 28.2.22 jälkeen uuden AVI:n päätöksen tultua.

Virkistysuimala Vesihovi

Vesihovin vesijumppiin otetaan 15 henkilöä kerrallaan.  Ryhmään ilmoittautuminen tapahtuu kassalta saatavalla rannekkeella. Lisätietoja Vesihovin sivuilta.

Ulkoliikunta

Ulkoliikuntapaikat, kuten hiihtoladut ja luonnonjäät ovat avoinna ja niillä voi harrastaa omaehtoista liikuntaa.