9.10.2020

Liikuntaa, voimaa ja virikkeitä ikäihmisille

Liikkuva minä- opintopiiri ja Ikäihmisten kuntosalikurssi alkavat viikolla 48.

Liikkuva minä -opintopiiri, syyskaudella 8 krt ja keväällä 6 krt

Kylätalo Pääskynpesä, Metsämaantie 69, Loimaa.
Tiistaisin 20.10. 20 alkaen klo 10-11.30

Kurssin tavoitteena on kannustaa vähän liikkuvia ikäihmisiä lisäämään arkiliikuntaa ja liikuntaharjoittelua. Kurssi sopii ikäihmisille, jotka liikkuvat vähän tai eivät liiku ollenkaan, mutta ovat motivoituneita aloittamaan ja lisäämään liikuntaa.

Kurssin aiheita mm. voimaa arkeen, liikkumiskyvyn testausta, tasapainoharjoittelua sekä ulkoilu ja liikunnan monet mahdollisuudet.

Jokainen tapaamiskerta sisältää ohjaajan pitämän alustuksen, keskustelua, tehtäviä ja liikuntaosuuden. Kurssi on maksuton.
Lisätiedot Tarja Mäki 02 761 1252

Ikäihmisten kuntosalikurssi (8krt)

Hirvihovin kuntosali 23.10. 2020 alkaen
Perjantai klo 9.15-10.30

Kuntosaliharjoittelun alkeiskurssi uusille kuntoilijoille. Alkeiskurssilla tutustutaan kuntosaliin, sekä opetellaan käyttämään laitteita ja käydään läpi ikäihmisten voimaharjoittelun perusteita.

Kurssi pitää sisällään 8 ohjattua sekä 8 omatoimista harjoittelu kertaa. Ryhmä perustetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6 henkilöä.

Kurssille ennakkoilmoittautuminen 12.10. alkaen. Ilmoittautuminen sulkeutuu, kun ryhmä on täynnä.
Kurssin hinta 20€.  Kurssin maksimi osallistuja määrä 10 hlö.
Ilmoittautuminen kurssille

Huomioithan koronatilanteen

Seuraamme tarkasti STM:n, THL:n, AVI:n ja VSSHP:n ohjeistuksia koronapandemiaan liittyen ja toimintaa sopeutetaan niiden mukaan. Muutoksia ryhmien aloituksiin saattaa tulla tästä johtuen.

Ryhmissä otetaan huomioon vallitseva koronatilanne ja viranomaisten antamat suositukset. Lisätietoja oheisten linkkien kautta.

Koronaohjeistukset liikuntatilohin ja uimahalleihin
Ajankohtaiset koronatiedotteet