Haastepyöräily.

27.6.2022

Haastepyöräilyn jatkokampanja alkaa

LiikUn Haastepyöräily 2022 on käynnissä ja ensimmäinen etappi päättyi juhannusviikonloppuna 26.6. Loimaalla jatkokampanja käynnistyy tänään 27.6. ja kestää 31.8. saakka.

Vielä ehdit hyvin mukaan haastekampanjaan, nappaa äppi sovelluskaupasta ja lähde tutustumaan Loimaan eri nähtävyyksiin pyöräillen. Osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Katso osallistumisohjeet alta.

Tulosten kirjaaminen

Mobiilikirjaus

Lataa ilmainen mobiilisovellus sovelluskaupasta, eli Google Play ja App Store -kaupoista, nimellä Haastepyöräily. Sovellus kerää ja tallentaa henkilön omat pyöräilyt, sekä lähettää merkatut kilometrit suoraan Haastepyöräilysivun kuntarankingiin, josta näkee pyöräilymäärät kunnittain reaaliajassa.

Kuntakisassa on kolme sarjaa, alle 5000 asukkaan, yli 5000 asukkaan ja yli 10 000 asukkaan sarjat.

Mobiilikirjausohjeet

Kirjaaminen pyöräilykorttiin

Vaihtoehtoisesti voi myös tulostaa/ladata pyöräilykortin, johon voit kirjata päivittäisen kilometrimäärän. Pyöräilykortteja on myös saatavilla Vesihovista.

Tulostettava pyöräilykortti

Arvonnat

Kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja. Pääpalkintona haastepyöräilyssä on polkupyöriä  3 kpl, jotka arvotaan kaikkien kuntien kesken.

Loimaan kaupunki arpoo myös itse omia palkintoja, joista pääpalkintona on Mellilänjärven rantasaunan käyttövuoro.

Arvonnat suoritetaan peruskampanjan 1.5-26.6.2022 jälkeen ja (palautus 29.6. mennessä), jatkokampanjan 27.6-31.8.2022 jälkeen (palautus 9.9. mennessä).

Muista palauttaa pyöräilykortit Vesihoviin määräpäiviin mennessä.

Kampanjasta lisää tietoa Liikun Haastepyöräily -sivulla ja kaupungin Tapahtumat ja kampanjat- sivulla.

Laitetaan kaikki pyörät pyörimään – Osallistu LiikUn Haastepyöräilykampanjaan!