1.9.2021

Kirjastot siirtyvät normaaleihin aukioloaikoihin

Kirjastot siirtyvät kesän jälkeen normaaleihin aukioloaikoihin 1.9.2021 alkaen. Tapahtumia aletaan järjestää syyskuussa voimassa olevat koronarajoitukset huomioiden.

Avoimessa lukupiirissä luetaan kirja etukäteen ja keskustellaan siitä. Lukupiirikirjoja on varattuna osallistujille pääkirjastossa. Lukupiiri kokoontuu kerran kuukaudessa tiistaisin klo 12. Syksyn ensimmäinen kokoontuminen on 7.9.

Kirjavinkit kiertoon -lukupiirissä annetaan ja saadaan lukusuosituksia. Lukupiirikerroille päätetään yhdessä teemat, joiden mukaan valitaan esiteltävät kirjat. Lukupiiri kokoontuu kerran kuukaudessa tiistaisin klo 18 pääkirjastossa. Lukupiiri alkaa 21.9.

Jyväskylän Ikääntyvien yliopiston verkkoluennot välitetään suorina verkkolähetyksinä Jyväskylästä. Luentoja seurataan pääkirjaston Elers-huoneessa. Luennot on suunnattu ensisijaisesti ikääntyville, mutta ne ovat kaikille avoimia. Luennoille on vapaa pääsy eikä ennakkoilmoittautumista vaadita. Verkkoluennot käynnistyvät ke 22.9. klo 14.

Studia Generalia -luentosarja toteutetaan pääkirjaston ja Loimaan työväenopiston yhteistyönä. Aiheina muun muassa isojako ja kirkkokuri. Luennoille on vapaa pääsy eikä ennakkoilmoittautumista vaadita. Luentosarja alkaa to 23.9. klo 18.

Lisätietoa tapahtumista ja niiden sisällöstä

Kirjastojen aukioloajat 1.9.2021 alkaen

Loimaan kaupunginkirjasto noudattaa viranomaisohjeistuksia. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan erikseen.