20.11.2020

Joulupuu-keräys on alkanut

Keräyspisteinä ovat Loimaan pääkirjasto sekä Hirvikosken kirjasto

Loimaan Seudun Nuorkauppakamarin järjestämä perinteinen Joulupuu-keräys on käynnistynyt. Kampanja kestää 4. joulukuuta saakka.

Joulupuu-keräyksen tarkoituksena on kerätä lahjoja loimaalaisille lapsille ja nuorille, jotka voivat muuten jäädä ilman lahjoja. Tänä vuonna keräyspisteinä ovat Loimaan pääkirjasto, Hirvikosken kirjasto sekä Hurrikaani-Loimaan kotiottelu 25. marraskuuta.

Keräyspisteissä on joulukuusi, joka on koristeltu pakettikortein. Korttiin on merkitty lahjan saajan ikä ja sukupuoli. Lahjapaketin päälle kiinnitetään pakettikortti, johon kirjoitetaan lahjan sisältö. Yhtä pakettikorttia kohden otetaan vastaan vain yksi lahja.

Lahja voi olla ostettu tai itse tehty, mutta sen tulee olla käyttämätön. Rahalahjoja ei voida ottaa vastaan, mutta lahjakortti on mahdollinen. Lahjapaketti toimitetaan keräyspisteeseen ennen keräysajan päättymistä.

Keräys järjestetään yhteistyössä MLL Loimaan kaupungin yhdistyksen ja Hurrikaani-Loimaan kanssa. Keräyspaikkojen lisäksi hyväntekeväisyyskeräystä ovat tukemassa paikalliset yritykset.