Joulupuu-keräys.

26.11.2021

Joulupuu-keräys 3.12.-17.12.2021

Joulupuu-keräyksen tarkoituksena on kerätä lahjoja loimaalaisille lapsille ja nuorille, jotka voivat muuten jäädä ilman lahjoja. Keräyspaikkoina toimivat Loimaan pääkirjasto sekä Hurrikaani-Loimaan kotiottelu 3.12., Hurrikaani-Tiikerit.

Keräys järjestetään yhteistyössä Loimaan pääkirjaston, Loimaan Seudun Nuorkauppakamarin, MLL Loimaan kaupungin yhdistyksen sekä Hurrikaani-Loimaan kanssa.

Keräyspaikoissa on joulukuusi, joka on koristeltu pakettikortein. Korttiin on merkitty lahjan saajan ikä ja sukupuoli. Lahjapaketin päälle kiinnitetään pakettikortti, johon kirjoitetaan lahjan sisältö. Yhtä pakettikorttia kohden otetaan vastaan vain yksi lahja.

Lahja voi olla ostettu tai itse tehty, mutta sen tulee olla käyttämätön. Rahalahjoja ei voida ottaa vastaan, mutta lahjakortti on mahdollinen. Lahjapaketti toimitetaan keräyspaikkaan ennen keräysajan päättymistä.

Ohjeet:

  • Keräysaika 3.12.-17.12.2021
  • Nouda pakettikortti keräyspaikasta (kortti kertoo lahjansaajan iän sekä sukupuolen), Loimaan pääkirjasto tai Hurrikaani-Loimaan kotiottelu 3.12., Hurrikaani-Tiikerit, Loimaan liikuntahalli.
  • Hanki lahja ja paketoi se. Lahja voi olla ostettu tai itse tehty, mutta sen tulee olla käyttämätön.
  • Merkitse pakettikorttiin lahjan sisältö. Kuvaile lahjan sisältöä esim. vaatteen koko ja väri, pelin nimi jne.
  • Kiinnitä pakettikortti lahjanaruun, jolloin se on helppo irrottaa ja vaihtaa lapsen nimen sisältävään korttiin. Kortin voi myös teipata kevyesti lahjaa niin, että se on edelleen irroitettavissa. Pakettikortti vaihdetaan antovaiheessa lapsen nimen sisältävään korttiin.
  • Vie lahjapaketti keräyspaikkaan: Loimaan pääkirjasto 17.12. asti tai Hurrikaani-Loimaan kotiottelu 3.12.