Kampanjan yhteistyöyritykset

#

Dinolift Oy

Dinolift Oy valmistaa korkealaatuisia, kevyitä DINO-henkilönostimia turvalliseen ja tehokkaaseen korkealla tapahtuvaan työskentelyyn. Yhtiö on erikoistunut kevyisiin henkilönostimiin ja se on alansa johtavia valmistajia. Tunnustuksena korkeasta kotimaisuusasteesta DINO-tuotteille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

#

Invenir Oy

Invenir Oy valmistaa rokkaavia tuotantolinjoja ympäri Eurooppaa. Rokkaavien linjojemme toteutuksessa tarvitsemme suunnittelua, markkinointia, alihankinnan ostoja, hitsausta, prototyyppejä, kokoonpanoa, sähköasennusta, matkajärjestelyjä, taloushallintoa, dokumentointia, kuljetuksia, ohjelmointia, testausta, projektikoordinointia.

#

Pemamek Oy

Pemamek on voimakkaasti kasvava suomalainen teknologiayritys. Kehitämme intohimolla ja yli 50 vuoden kokemuksella korkean teknologian hitsausautomaatiota ja olemme oman alamme edelläkävijä. Meillä on toimipisteitä seitsemässä eri maassa ja asiakkaita jokaisella mantereella. Suuret valmistajat luottavat PEMA hitsausautomaatioon mm. risteilijöiden ja tuulitornien valmistuksessa.

#

Rovio Pet Foods

Rovio Pet Foods on kotimainen lemmikkiruokien valmistaja, jolta saat laadukkaat ja maistuvat lähiruoat koirille ja kissoille. Werraton ja Rehti -ruoat valmistetaan parhaista raaka-aineista ja kaikki tehdään alusta loppuun omalla tehtaalla. Raaka-aineetkin tulevat lähes nurkan takaa, sillä yritys hyödyntää lähiseudun tuttuja tuottajia ja lyhyitä välimatkoja.

#

YTK

Suomen suurin kasvaa Loimaalla. YTK:ssa tehdään Suomen suosituinta ansioturva- ja työelämäpalvelua. YTK – Työttömyyskassa ja työelämäpalvelut oman onnensa työstäjille.

#

Loimaan kauppakamariosasto

Loimaan kauppakamariosasto on verkostojen verkosto ja aktiivinen elinkeinoelämän toimija, joka edistää Loimaan seudun yrittäjyyttä ja vireyttä lukuisin eri keinoin. Loimaan kauppakamariosasto jäsenyrityksineen kannustaa tulemaan Loimaalle töihin ja asumaan!