Hopeakorumallisto

Joki

Loimijoki virtaa kaupunkimme läpi savisena ja kauniina. Se on arvokas luonnonvara, joka on antanut kalaa, vesivoimaa, uintimahdollisuudet, veneilyn iloa ja kauniit hiihtoladut. Tukkeja on uitettu ja mattoja pesty.
Loimijoki yhdistää ja on kaupunkimme sydän.
Joki-koruun on kaiverrettu Loimijoen uomaa Sieppalan kulmilta Hirvikoskelle. Koru on kunnianosoitus seutumme merkittävälle vesielementille.

Joki-korun tekijä Elina Haukka toimii taiteilijana ja yrittäjänä Ateljee Hulmissa. Kaikki Joki-korut valmistetaan ateljeessa valamalla 925 hopeasta. Suurin osa korujen työstämisestä on kuitenkin käsityötä. Jokiuoman tummennus saadaan aikaan oksidoimalla.

Yhden palan riipuksia mahdollisuus saada millä tahansa Joki-korun palalla.

Lisätietoja: Elina Haukka, www.ateljeehulmi.fi

 

Joki, kuva 4Iso Joki-koru 1150,-
Joki, kuva 3Yhden palan riipus 95,-
Joki, kuva 1Kalvosinnapit 95,-
Joki, kuva 2Solmionpidike 95,-
 

Hyvällä Jyvällä

Olipa kerran jyvä
jyvästä tieto
tiedosta hyvinvointi
hyvinvoinnista onni,
hyvällä jyvällä.

Tarja Luhdan Hyvällä Jyvällä -sarja on valmistettu kierrätyshopealevystä kaivertajan työvälinein, sarjatuotannossa valamalla ja viimeistelty käsin. Tarja on kaivertajana tottunut katsomaan tarkkaan rajattua työkenttää, siitä korun muoto. Kumarru elokuisena iltana viljapellon reunaan, rajaa näkymä sormillasi kuin katsoisit kameraan: siinä sinulla hyvä jyvä, alkutuotanto ja kehitys samassa ruudussa.

Lisätietoja: Tarja Luhta, p. 050 331 4040

 

Hyvällä Jyvällä, kuva 2 Iso riipus 75€
Hyvällä Jyvällä, kuva 4 Pieni riipus 45€
Hyvällä Jyvällä, kuva 3 Ranneketju 45€
Hyvällä Jyvällä, kuva 6 Korvakorut 60€
Hyvällä Jyvällä, kuva 5 Rinta-/solmioneula 40€
Hyvällä Jyvällä, kuva 1 Kalvosinnapit 95€
 

TOGETHER – we are more

Kaupungin tunnuksesta tuttu loimaankoivun lehti viittaa loimaalaiseen luontoon. Englannin kielinen nimi kuvastaa kansainvälisyyttä sekä muistuttaa, että yhdessä olemme enemmän, erilaisin vahvuuksin. Ympyrä kuvastaa kaikkien osa-alueiden tärkeyttä yhteisön hyväksi. Yhteisön, jossa tärkeitä ovat luonto, ihmiset ja yhdessä tekeminen, kaupungin ja maan rajojen yli. Together, we are more!

Kun yhdistää visualistin, sisustusartesaanin Satu Palosaaren ja taitavan korutaiteilijan Elina Haukan osaamisen, syntyy yhteistyössä jotain mielenkiintoista. Koruissa yhdistetään nahka ja hopea, jonka kautta tuodaan nuorekasta ilmettä Loimaa-koru sarjaan. Hopeinen Loimaan tunnus valmistetaan valamalla 925-hopeasta ja viimeistellään käsityönä. Tummennettu osa on oksidoitu. Yhdessä olemme enemmän!

Lisätietoja: Satu Palosaari, yhteydenotot Ateljee Hulmin kautta.

 

Together, kuva 2 Kaulakoru 89€
Together, kuva 1 Miesten rannekoru 93€

 

Korujen myynti Sarka-museon myymälästä:

Suomen Maatalousmuseo Sarka
Vanhankirkontie 383
32200 LOIMAA
p. 02 7637 700