Elinvoimainen yrittäjyys


Loimaalla on hyvä yrittää!

Mainekysely 2018 aineisto löytyy täältä.  Sen teki Tietoykkönen Oy.


Vuosien määrätietoinen työ Loimaan kaupungin ja seudun elinkeinoelämän toimintaedellytysten parantamiseksi tuottaa  tulosta.

Loimaan seutukunta sijoittui VTT Timo Aron kasvukäytäväverkostolle tekemässä selvityksessä toiseksi elinvoimaisimpaan ryhmään.  Lisätiedot 

Kaupungin esittelyvideo (HD, 2:47 min HD)

Alueen yritystoiminta on pienyritysvaltaista. Teollisella toiminnalla on pitkät perinteet. Maatalouden koneellistuminen ja sen pohjalle syntyneet yritykset loivat pohjan alueen metalliteollisuudelle. Koneenrakennuksen ohella alueella on erityistä osaamista pakkausautomaatio- ja hitsausaloilla. 

Yritystarinoissa on voimaa. Niitä on koottu ja julkaistu pariin otteeseen. Tutustu Loimaan seudun nuorkauppamarin 2016 julkaistuun  tämän linkin kautta. 


Loimaa tunnetaan myös seutukunnan kaupallisena keskuksena
, jolle leimallista on laaja auto- ja maatalouskonekauppa sekä rakennustarvikekauppa.  Loimaan kauppa ja palvelut -yhdistyksen puitteissa toimii melkein sadan erikoiskaupan ja alueella vaikuttavien hypermarkettien yhteistyö mutkattomasti.


Loimaan suurimpia työllistäviä yrityksiä
ovat mm. Dinolift Oy, Domus Yhtiöt Oy, Invenir Oy,  TOK yhtymä, J-Koenkytö Oy (CM), Loimaan Kivi Oy, Loimaan Laatuauto Oy, Lännen Tractors Oy, Ofa Oy, Pemamek Oy, Sallila Energia Oy, Vallox Oy, Vilakone Oy, K.Mylen Oy sekä Yleinen työttömyyskassa YTK.

 

Tervetuloa hyvään seuraan!

Loimaan kaupungin yrityspalveluiden yhteystiedot löytyvät kohdasta "Yrityspalvelut".
päivitetty: 8.4.2019