Avoimet työpaikat

 


Kaupunki ilmoittaa avoimista työpaikoista täällä, Loimaan Lehdessä ja TE-toimiston palvelussa. Lisäksi on käytettävissä Kuntarekry.fi-palvelu, jonka kautta voit jättää sähköisen hakemuksen.

Mukaan tulostuu myös muiden Loimaalla kuntatyöhön rekrytoivien tiedot.

Listan lopussa näkyy lähialueiden tarjonta.


 

Loimaan kaupungin sosiaali- ja terveystoimen vammaispalveluissa on haettavana 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TAMMIKOTIIN 

Loimaan kaupungin kehitysvammapalvelujen ympärivuorokautisessa palveluasumisessa Tammi-/Mirjakodin ryhmäkodissa on tarjolla 17.6.2019 alkaen eri pituisia sijaisuuksia. Työsopimuksen jälkeen perehdytämme sinut tehtäviin. Edellytämme 18 vuoden ikää.

Yhteydenotot Tuire Äikää puh 02 761 2163 tai tuire.aikaa@loimaa.fi 

Loimaan kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelukeskuksessa on  

 

sairaanhoitajan toimen hakuaikaa jatkettu 29.5.2019 klo 15:een. Aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon.

 

Sairaanhoitajan toimen tämänhetkinen sijoituspaikka on mielenterveys- ja päihdetyöryhmässä.

 

Mielenterveys- ja päihdeyksikön päihdetyöryhmä tarjoaa palveluita ihmisille, jotka tarvitsevat tietoa päihteistä ja peliongelmasta, päihdeongelman arviointia, tukea päihteistä irrottautumiseen ja mahdollisuuden luottamuksellisiin keskusteluihin, päihdekierteen katkaisuhoitoa (alkoholi ja seka-käyttö), arviointia ja ohjausta vieroitus- ja kuntoutushoitoon tai opioidiriippuvaisen vieroitus- ja korvaushoitoa.

 

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto ja Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) myöntämä ammatinharjoittamisoikeus laillistettuna sairaanhoitajana.

 

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan ja koeaika on 6 kk. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.  Loimaan kaupunki on savuton työpaikka.

 

Lisätietoja antaa: johtava hoitaja Anni Lintula puh. 02 7612220.

 

Toivomme hakemukset ensisijaisesti Kuntarekry.fi hakujärjestelmän kautta. Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen: palvelusihteeri Marja Rantomaa, Sosiaali- ja terveyspalvelukeskus, Vareliuksenkatu 1, 32200 Loimaa. Kuoreen tunnus ”hakemus”. Hakemuksia ei palauteta.

 

 

Loimaa 10.4.2019

johtava hoitaja


päivitetty: 17.5.2019