Loimaa -valokuvakisa

Miten ikuistaisit Loimaata? Mikä sykähdyttää, mikä kiinnostaa? Mistä Loimaalla nautit?

Osallistu asumisen teemavuoden kuvakisaan! Kisa on osa asumisen teemavuotta ja asukkaiden osallistamista. Valokuvien tulee liittyä Loimaaseen/loimaalaisuuteen, esimerkiksi kuvaajan mielenkiintoon, harrastukseen, asumiseen ja elämiseen, maisemaan, tunnelmaan tai tapahtumaan. Kuvan liitteeksi voi myös liittää siihen liittyvän tarinan. Kuva on otettava kilpailun ajankohdan aikana. Valokuvakisan kuvat julkaistaan Flickr-kuvapankissa ja kisasta viestitään kaupungin verkkosivuilla ja somekanavissa.

Toimita kuva, kuvan nimi, otospaikka, kuvaan liittyvä mahdollinen tarina sekä kuvaajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite osoitteeseen: markkinointi@loimaa.fi. Sähköpostin aihekenttään tieto: valokuvakisa

Sama henkilö voi osallistua maksimissaan viidellä ottamallaan kuvalla. Tutustu tarkemmin sääntöihin (oikeassa reunassa).

Palkinnot

Kolme parasta kuvaa palkitaan. Palkintoina lahjakortit loimaalaisiin liikkeisiin:
1. palkinto 100 euroa; 2. palkinto: 60 euroa; 3 palkinto 40 euroa

Kisan kuvat

Kisaan toimitetut valokuvat on nähtävillä Flickr-kuvapankissa

Säännöt:

  • Kisan tarkemmat säännöt löydät linkistä oikeasta reunasta.
  • Kilpailuaika on 2.5. – 31.8.2023. Kuvat otettava tänä ajankohtana.
  • Osallistumalla kisaan hyväksyt, että Loimaan kaupunki saa täydet käyttöoikeudet kisaan osallistuviin kuviin ja tarinoihin ja voi käyttää niitä markkinoinnissaan mainiten kuvaajan nimen kuvan yhteydessä silloin, kun se on mahdollista.
  • Kuvaajalla tulee olla täydet oikeudet kuvan ottamiseen ja julkaisemiseen. Kuvaaja vastaa siitä, että kuvassa mahdollisesti tunnistettavana esiintyvät henkilöt ovat antaneet suostumuksensa kuvien sääntöjen mukaiseen julkaisemiseen. Kuva ei saa olla hyvän maun vastainen. Mikäli kuvissa esiintyy alaikäisiä lapsia, tulee esittää lasten huoltajan allekirjoittama kuvauslupa.
  • Kuvat jpg-muodossa
  • Raati palkitsee kolme parasta kuvaa, palkitseminen viimeistään 30.9. mennessä
  • Kuvaajalla säilyvät tekijänoikeudet kilpailuun lähettämiinsä kuviin. Kuvien luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on kielletty.