Radiokampanjan palkinnot

#

Ajoelämys Alastaro Circuit -radalla

VIP-liput Alastaro Circuit -moottoriurheilukeskukseen!
Koe unohtumaton ajoelämys Alastaron vauhdikkaalla, 3000 m pitkällä radalla monipuolisessa moottoriurheilukeskuksessa. Voit valita ajoelämykseksi joko 10 kierrosta Legends tai V1600 kilpa-autolla tai 5 kierrosta Formula 4, Porsche 911 tai Porsche Taycan urheiluautolla. Vaihtoehtoisesti ajoelämyksen voi valita myös kuskin kera eli hyppää kyytiin ja nauti Alastaron radan vauhdista ammattilaisen kyydissä.

#

Taidetta ja rentoutusta Tiibetin taiteen keskuksessa

Jooga/kulhorentoutus ja opastus Tiibetin taiteen keskuksessa.
Astu vanhan kyläkoulun ovesta toiseen maailmaan ja koe Tiibetin taiteen keskuksen taide ja rauha. Kokoelma on erityisen laaja ja laadukas sisältäen n. 200 teoksen kokoelman thangka-maalauksia, patsaita, rituaaliesineitä, soittimia ja koruja. Opastetun kierroksen lisäksi voit valita myös rauhoittavan joogan tai kulhorentoutuksen.

#

Kolmen kohteen kulttuurikierros

Kulttuurikierros (Loimaan Taidetalo, Alpo Jaakolan Patsaspuisto ja Suomen Maatalousmuseo Sarka)
Taidetalossa on esillä loimaalaisen taiteilijan Pirkko Siivonen-Takun näyttely ”Matkan varrella”. Alpo Jaakolan patsaspuistossa ”Saviseudun shamaanin” luomassa salaperäisessä maailmassa luonnon rauha ja suurten veistosten voima kohtaavat ainutlaatuisesti. Patsaspuiston kuivurigalleriassa on esillä Loimaan Taideseuran näyttely ”Taidesatoa”. Vuoden 2021 museoksikin valittu Sarka-museo on kaikilla aisteilla koettava, vuorovaikutteinen museo, jossa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin. Pysyvät ja vaihtuvat näyttelyt kertovat monipuolisesti suomalaisen maatalouden ja ruoan historiasta.

#

Kuissi Rock ja Hotelli Vihannonkulma

Kuissi Rock VIP-liput 15.7., majoitus Hotelli Vihannonkulmassa!
Loimaan sydämessä pesäpallostadionilla rokataan, kuissi! Kuissi Rockin VIP-lippupaketti sisältää pääsyn VIP-alueelle (K-18), buffet-ruokailun, oman anniskelualueen ja saniteettitilat sekä VIP-passin. Esiintyjinä ovat Klamydia, Uniklubi, Olli Halonen, Petri Nygård, Jumpin’ Low Down Dudes sekä Tmi Rantanen ja Alihankkijat. Hyvät unet railakkaan festari-illan jälkeen takaa persoonallinen, kotimaisella designilla ja vintage-aarteilla sekä talon henkeä kunnioittaen sisustettu Hotelli Vihannonkulma.

#

Fat Bike -ajelu Harjureitillä ja "yö puussa"

Virttaa Bikesin Fatbike-vuokraus (3h) Harjureitille, yöpyminen Tentsile-teltassa.
Sähköavusteisella Fatbike maastopyörällä koet vauhdin hurmaa helposti ja hauskasti ”Pikku-Lappinakin” tunnetun Harjureitin maisemissa. Kangasmetsässä kulkevan 28 km pitkän reitistön harjumaasto on vaihtelevaa ja pysähdellä voi metsälampien rantaan tai laavuille lepäilemään ja nauttimaan eväitä. Luontokokemuksen täydentää yö puussa, kolmen puun väliin pingotetussa Tentsile-teltassa. Puiden syleilyssä, ilmassa ”leijuen”, luonnon ääniä kuunnellen on hyvä nukahtaa.

#

Alastaro Golf ja mökkimajoitus

2 päivän pelipaketti Alastaro Golfiin, mökkimajoitus lähellä kenttää.
Tule haastamaan Suomen pisin golfkenttä! Harjureitin kupeessa Virttaankankaalla pelataan aitoa golfia peliominaisuuksiltaan arvostetulla hiekkapohjaisella nurmella. Kentän suunnittelussa on panostettu laatuun ja monipuolisuuteen. Kenttä sopii yhtä hyvin niin sunnuntaipelaajalle kuin ammattilaisellekin. Golfin kanssa voi yhdistää retkeilyn viereisellä Harjureitillä ennen kuin vetäytyy läheiselle mökille saunomaan ja rentoutumaan.