Alkavan yrityksen polku

 

Yrityksen perustamispolku (YRPA perustamispolku) kuvaa, missä järjestyksessä yrityksen perustamisessa yleisimmin edetään.  

Kun Sinulla on yritysidea tai jo pidemmälle viety suunnitelma yritystoiminnan aloittamiseksi, ota yhteyttä ja sovi tapaaminen yritysneuvojan kanssa. Perusneuvonta on maksutonta ja luottamuksellista.


Marianna Pajula Paula Avellan
yritysneuvoja      yritysneuvoja
puh. 02 761 4347      puh. 02 761 4345
s-posti marianna.pajula(at)loimaa.fi       paula.avellan(at)loimaa.fi


Tutustu ennen tapaamista  Yritys-Suomi sivun antiin. Näiltä sivuilta löydät kootusti yrittäjyyteen ja yrityksen perustamiseen liittyvää hyödyllistä ensitietoa.

Laskutusosuuskunta voi olla hyvä ratkaisu, jos suunnittelet osa-aikayrittäjyyttä tai haluat kokeilla palvelutuotteesi kiinnostavuutta ja myyntitaitojasi ennen oman yrityksen perustamista.  Tutustu kevytyrittäjyyden mahdollisuuksiin vaikkapa  eezyn sivuilla.

Starttiraha on päätoimisen yritystoiminnan aloittavalle suunnattu harkinnanvarainen TE-toimiston myöntämä toimeentulotuki. Varaa mahdollisimman hyvissä ajoin henkilökohtainen neuvonta-aika yritysneuvojalle, jos päätät hakea starttirahaa. Näin toimimalla varmistat hyvän alun hakemuksellesi.


Yritystoiminnan rahoitus- ja tukimahdollisuuksista löydät lisätietoa kohdasta "Yritysrahoitus- ja tuet".

 

 

 

päivitetty: 18.10.2018