Ajankohtaista

Päätukihaku on nyt auki!

Kirjaudu Vipuun ja tee tukihakemuksesi helpommin kuin arvaatkaan Vipuneuvojan avustuksella. Vaikka Ruokavirasto suositti, että peruslohkomuutokset olisi pitänyt tehdä 10.5. mennessä, käsittelemme niitä kyllä edelleen. Mutta viimeisellä hakuviikolla emme takaa käsittelyä ennen tukihaun päättymistä. Lisää tietoa Ruokaviraston sivuilla ja meidän Vipu-palvelu sivullamme.

Kurkkaa koulutus-sivulta kevään viljelijäkoulutuksen materiaalit! 

Mavi on nyt Ruokavirasto

Uusi Ruokavirasto on aloittanut. Mikäli haet tietoa vanhan Mavin tai Eviran asioista, katso ruokavirasto.fi 

Ilmaista rahaa!

Muistathan, että jokaisella toimivalla maatilalla on mahdollisuus käyttää neuvontaan ajalla 2015 - 2020 yhteensä 10 000 €. Katso lisätietoa Maaseutuverkoston sivulta 

Jaksatko?

Maatalousyrittäjien on tammikuusta 2017 alkaen mahdollista hakea Melasta enintään 500 euron suuruinen ostopalvelusitoumus asiantuntijapalveluihin uupumisen ja masennuksen hoitamiseksi tai taloudellisen tai juridisen asiantuntija-avun hankkimiseksi. Ostopalvelusitoumuksen hakeminen lähtee yhteydenotosta oman kunnan alueella toimivaan Melan Välitä viljelijästä -projektityöntekijään tai alueelliseen MTK:n hanketyöntekijään. Yhteydenottaminen on ehdottoman luottamuksellista ja maksutonta. Yhteydenotto  ei velvoita viljelijää mihinkään.

Yhteystiedot:
Mela, Välitä viljelijästä -projekti, Kanta- ja Päijät- Häme
Salla Säteri, puh. 050 331 8521

Esite    Lisätietoja

MTK Varsinais-Suomi, Menestyvä maatilayritys- hanke
Anita Karppinen, puh. 0400 541 334, s-posti anita.karppinen[at]mtk.fi
Ari Heikkilä, puh. 050 472 3527, s-posti: ari.heikkila[at]mtk.fi
Lisätietoja

 

 

 

 

päivitetty: 13.5.2019