Urheilu
  Etusivu Loimaan kaupunki Asukkaille Yrittäjille Matkailijoille Kaavakkeita Yhteystiedot   Intranet  
 

Seutu- ja työmatkalippu

Seutulippu on Loimaan seutulippualueeseen kuuluvien kuntien  (Aura, Koski tl, Loimaa, Marttila, Oripää, Pöytyä, Tarvasjoki sekä Huittinen ja Ypäjä), valtion ja liikennöitsijöiden tarjoama edullinen uudelleen ladattava älykortti. 


1. Seutulippu on henkilökohtainen ja se on voimassa 30 vrk ja sillä voi rajattomasti matkustaa Loimaan seutulippualueen  kuntien alueella liikennöivissä busseissa sekä vaihtaa bussista toiseen.
Lipun voi ostaa matkahuollosta  todistamalla henkilöllisyytensä. Ensimmäisellä kerralla kortista peritään 6,50 euron korttimaksu jota ei palauteta. Lisää matkustusoikeutta voi ladata busseissa.


2. Työmatkalippu on kuten seutulippukin voimassa seutulippualueen kaikkien  kuntien alueella  ja sen  lisäksi sillä voi matkustaa seutulippualueelta Turkuun. Lippu kelpaa myös Turun sisäisessä liikenteessä. Lipun hinta määräytyy kotipaikkakuntasi mukaan. Lisäksi voidaan periä liikennöitsijäkohtaisia lisämaksuja kuten esim. pikavuorolisä. Loimaan kaupungissa seutulipun hinta on 55 euroa ja työmatkalipun 150 euroa.

Lisätietoja asiassa Loimaan matkahuollosta.

Yhteyshenkilö

Joukkoliikenneasioita Loimaan kaupungissa hoitavan henkilö on tällä hetkellä avoin tehtävien järjestelyjen takia. 

 
Sivukartta Copyright © 2009 - 2014 Loimaa. Kaikki oikeudet pidätetään. Mansite Server