Loimaa -korukilpailu
Suomi 100 –juhlavuoden kunniaksi

Kilpailuaika on päättynyt, suuri kiitos kaikille osallistuneille!

Loimaan Suomi 100 -korukilpailu päättyi 1.11. ja olemme vastaanottaneet 23 säännöt täyttävää todella upeaa korua. Kilpailutöissä on käytetty monipuolisesti eri materiaaleja ja tekniikoita sekä tyyliltään löytyy moderneja ja klassisia koruja. Loimaa on tuotu hienosti esiin eri tavoin.

Kilpailun raati on valinnut 4 voittajaa, joille on henkilökohtaisesti ilmoitettu voitosta 15.11 mennessä. Valintaperusteina oli, että työn tulee olla uniikki ja viimeistelty koru, joka tuo hyvin esiin Loimaan henkeä. Voittajiksi valittiin neljä eri tyyppistä, taidokasta korua, joissa Loimaa tuodaan esiin mielenkiintoisella tavalla ja erilaisilla toteutuksilla. Kilpailutyöt arvosteltiin nimettöminä ja ilman lisätietoja koruista, jolloin arvostelun kohteena on ollut puhtaasti itse koru ja sen ominaisuudet. Tuomaristoon kuuluivat asiantuntijoina Taiteen maisterit Eeva Terävä ja Marja Junnikkala sekä Loimaan kaupungin edustajat Pirkko Suhonen ja Anna Mustikkamäki.

Voittajat Loimaan kaupunki palkitsee rahapalkinnoin tilaisuudessa, jossa myös kaikki korut ja muut osallistujat julkistetaan. Näyttely koruista avautuu yleisölle 30.11 Loimaan Taidetalossa ja on avoinna tammikuun loppuun asti Taidetalon aukiolon puitteissa sekä sopimuksen mukaan. Samalla korujen kuvat ja tekijät julkaistaan myös Loimaan kaupungin nettisivuilla ja facebookissa.

Korujen julkistamisen yhteydessä alkaa myös yleisöäänestys, johon voi osallistua Taidetalolla tai netissä tammikuun loppuun asti. Yleisön suosikkikorun tekijä palkitaan erikseen ja kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan palkinto.

Korukilpailun toiseen vaiheeseen valitaan korut, joista yksi tai useampi valitaan mahdollisesti tuotantoon Loimaan kaupungin liikelahjaksi. Nämä korut julkistetaan voittajien palkitsemistilaisuuden yhteydessä.

Kilpailuun liittyvät yleiset kysymykset voi lähettää sähköpostilla marja.junnikkala@loimaa.fi ja markkinointiin/tiedottamiseen liittyvät asiat anna.mustikkamaki@loimaa.fi.


Loimaa Suomi 100 -korukilpailun
ohjeet ja sisältö

SÄÄNNÖT

Esite