Avoimet työpaikat

 


Kaupunki ilmoittaa avoimista työpaikoista täällä, Loimaan Lehdessä ja TE-toimiston palvelussa. Lisäksi on käytettävissä Kuntarekry.fi-palvelu, jonka kautta voit jättää sähköisen hakemuksen. Avoimet työpaikat näkyvät alla olevan linkin kautta:

Kuntarekry.fi-palveluun

Mukaan tulostuu myös muiden Loimaalla kuntatyöhön rekrytoivien tiedot.

Listan lopussa näkyy lähialueiden tarjonta.


Loimaan sosiaali- ja terveyspalvelukeskuksen vammaispalveluissa julistetaan haettavaksi  25.8.2017 klo 13.00 mennessä

OHJAAJAN TOIMI työ- ja päivätoiminnassa

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 § 3 ja § 8 mukainen pätevyys. Eduksi katsotaan monipuolinen kokemus ohjaajan työstä kehitysvammaisten parissa ja riittävät kädentaidot.

Kehitysvammaisten työ- ja päivätoiminnassa työ on päivätyötä. Asiakkaat ovat aikuisia ja työskentelevät toimintakeskuksessa, vaikeavammaisten päivätoiminnassa sekä avotyöntekijöinä eri työpaikoilla. Ohjaaja vastaa ensisijaisesti käsityö-osaston toiminnasta ja osallistuu avotyöntekijöiden tukemiseen. Ohjaajan tehtävä on järjestää asiakkaille yksilöllisesti mielekästä toimintaa sekä tukea heitä selviytymään työssään. Toivomme sinulta sosiaalisuutta, asiakkaat huomioivaa työotetta, vastuuntuntoisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä sekä kiinnostusta työn ja toiminnan kehittämiseen.

Koeaika on 4 kk. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Loimaa on savuton työpaikka.

Hakemukset toivotaan lähetettäväksi Kuntarekry-palvelun
kautta (www.kuntarekry.fi).
.
Lisätietoja antaa vastaava ohjaaja Raija-Liisa Laaksonen, 02 761 2154, raija-liisa.laaksonen@loimaa.fi


 SAIRAANHOITAJAN TOIMI

Loimaan kotihoidossa on haettavana sairaanhoitajan toimi 25.8.2017 klo 15 mennessä.

Sairaanhoitajan toimen kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) myöntämä ammatinharjoittamisoikeus laillistettuna sairaanhoitajana.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Koeaika on neljä kuukautta. Työpaikka on savuton.

Lisätietoja antaa: Kotihoidon osastonhoitaja Kirsi Theodorakis puh. 02 761 2381 tai kotihoidon apulaisosastonhoitaja Marjo Salminen puh. 02 761 2525.  

Toivomme hakemukset ensisijaisesti Kuntarekry.fi hakujärjestelmän kautta. Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen: palvelusihteeri Marja Rantomaa, Loimaan sosiaali- ja terveyspalvelukeskus, Vareliuksenkatu 1, 32200 Loimaa. Hakemuksia ei palauteta. Kuoreen tunnus "hakemus".  

Loimaa 8.8.2017.

Kotihoidon osastonhoitaja

 

päivitetty: 10.8.2017