Avoimet työpaikat

 


Kaupunki ilmoittaa avoimista työpaikoista täällä, Loimaan Lehdessä ja TE-toimiston palvelussa. Lisäksi on käytettävissä Kuntarekry.fi-palvelu, jonka kautta voit jättää sähköisen hakemuksen. Avoimet työpaikat näkyvät alla olevan linkin kautta:

Kuntarekry.fi-palveluun

Mukaan tulostuu myös muiden Loimaalla kuntatyöhön rekrytoivien tiedot.

Listan lopussa näkyy lähialueiden tarjonta.Loimaan kaupungin tekniikka ja ympäristö –toimiala hakee

LAITOSMIESTÄ

kiinteistöjen kunnossapidon vastuualueelle vakituiseen työsuhteeseen 1.12.2017 alkaen.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on kiinteistönhoitajan ammattitutkinto tai laaja-alainen kokemus kiinteistöjen kunnossapitoon liittyvistä tehtävistä sekä B-ajokortti.

Työ pitää sisällään kiinteistöjen kunnossapitoon liittyvät tehtävät, sprinklaus- ja palokeskuksiin liittyvät tehtävät koko Loimaan alueella sekä kiinteistöpäivystyksen.

Toimen palkkaus määräytyy teknisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoiset hakemukset liitteineen osoitetaan Loimaan kaupungin tekniselle johtajalle ja toimitetaan 3.11.2017 klo 12.00 mennessä osoitteella: Loimaan kaupungin tekniikka ja ympäristö, Tekninen johtaja, Loimijoentie 74, 32440 Alastaro. Kuoreen merkintä ”Laitosmies”. Hakemukset voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@loimaa.fi. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja antaa:
työpäällikkö Esa Aronoja, puh. 02 761 4241. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@loimaa.fi.

päivitetty: 24.10.2017