Ajankohtaista

Ilmoittautuminen 24.10 mennessä myös sähköisesti linkin kautta.

 

Lisätietoa tapahtumista saat www.loimaantapahtumat.fi-sivulta, tapahtumien järjestäjiltä sekä seuraamalla lehti-ilmoittelua.


Wibit-vesipuisto syyslomalla Vesihovissa 16.10. kello 9.00-20.00. Tervetuloa!Tervetuloa tutustumaan lähituottajiin Osta tilalta! -päivänä

Loimaan ja Auranmaan tilat osallistuvat valtakunnalliseen Osta tilalta! -päivään, jonka aikana kuluttajat voivat tulla ostoksille tiloille, tavata tuottajia, keskustella ja kysyä tuotannosta sekä tutustua tilan toimintaan. Tila voi mahdollisuuksiensa mukaan tarjota Osta tilalta! -päivänä kävijöille tilaisuuden tutustua tilan eläimiin, koneisiin ja pihapiiriin.

Loimaalta ja Auranmaalta osallistuvista tiloista kartta
Loimaan ja Auranmaan facebook -tapahtumasivu
Valtakunnalliset Osta tilalta! -sivut

- Tutustu etukäteen lähialueen tuottajiin ”Hae tilat” -sivulla ja tarkista aukioloajat.
- Noudata tilan antamaa ohjeistusta siitä, minne pihapiirissä saa mennä ja kysy erikseen saako eläimiä ruokkia.
- Varaa mukaasi käteistä rahaa (kaikkialla ei voi maksaa maksukortilla) ja tarvittaessa esim. kylmäkassi viileää vaativille tuotteille.
- Kartan tulostus: 1) Valitse tilakortilta “näytä reittiohjeet”, jolloin siirryt Googlemapsiin. 2) Useamman kohteen tulostus: Ota näyttöön esiin haluttu alue ja ota kuvakaappaus käyttämällä “PrtScn/Print Screen” -nappulaa tai Windowsin erillistä “leikkaustyökalua”.Joko olet vieraillut sivulla www.kotiloimaalta.fi? Tutustu tonttitarjontaan ja muuhun Loimaa-esittelyyn!


Loimaan kaupunki on aloittanut kuvayhteistyön Loimaan kamerat -yhdistyksen kanssa. Loimaan kameroiden valokuvausharrastajat kuvaavat Loimaata ja loimaalaista elämää mahdollisimman monipuolisesti ja kuvia hyödynnetään kaupungin markkinointimateriaaleissa kuten mainoksissa, esitteissä ja sähköisissä kanavissa. Tapahtumissa Loimaan kameroiden kuvaajat tunnistaa nimikyltistä ”Tapahtumakuvaaja Loimaa/Loimaan kamerat”. Yhdistyksen jäsenistä kuvaajina ovat toistaiseksi toimineet:

Matti Norr
Kari Pohjanoksa
Mika Rantala
Maria Toivonen
Raija Tuominen

Loimaan kaupunki kiittää hyvästä ja tarpeellisesta yhteistyöstä!Maria Toivonen


Alkusyksyn Suomi 100 -tapahtumat näet kootusti tapahtumamainoksesta.

Lisätietoa tapahtumista saat www.loimaantapahtumat.fi-sivulta, tapahtumien järjestäjiltä sekä seuraamalla lehti-ilmoittelua.

Nautitaan yhdessä 100-vuotiaan Suomen kunniaksi järjestetystä ohjelmasta!Kaupunki on tehnyt yhteistyötä ruotsalaisen QIMTEL -yhtiön kanssa. Olemme mitanneet eri operaattoreiden ja taajuuksien kuuluvuutta kaupungin alueella. Nyt aineistoa pääsee vapaasti tutkimaan osoitteessa:

www.missaverkko.fi/loimaa/

Liittymä on hyvin yksinkertainen, valitset aina ensin operaattorin ja sitten taajuuden (tai muun tekijän).

Olemme uudistaneet www.loimaantapahtumat.fi –sivustoa sekä käyttäjän että etenkin ilmoittajan kannalta helpommaksi.

Sivustolla ilmoittaminen on ilmaista! Tapahtumatietojen lisääminen on nopeaa ja helppoa. Asukkaiden ja kävijöiden toiveesta sivustolle kerätään keskitetysti Loimaalla järjestettävät tapahtumat ja se löytyy hyvin myös googlesta. Sivuston avulla on mahdollista vähentää myös tapahtumien päällekkäisyyksiä. Eli nyt kaikki mahdolliset tiedossa olevat tapahtumat sivulle näkyviin!

Neuvoja sivun käytöstä ja ilmoittajan tunnukset saa laittamalla postia osoitteeseen tapahtumakalenteri@loimaa.fi. Heinäkuussa lomat pyörivät, joten sen ajan sivuston tunnuksia ja ohjeita voi tiedustella kaupungin vaihteesta p. 02 76 110.

NYT KATSOMAAN JA ILMOITTAMAAN TAPAHTUMAT: LOIMAANTAPAHTUMAT.FI!Torilla heinä-elokuussa monipuolista ohjelmaa:

HEINÄKUU
14.7. Sawisormet sekä MTK 100: Syödään yhdessä
         (lähiruokamaistiaisia, puheita, ym. klo 10-13)
21.7. Katukoristapahtuma (LoKoKo)
28.7. Reino Jalonen

ELOKUU
5.8. Rompepäivät (Kauppalayhdistys + masinistit, ym)
11.8. Tuulesta temmatut
18.8. Reino Jalonen
19.8. Nuortenkauppiaitten Markkinat klo 9.00-13.00.  (järj. Loimaan Seudun Yrittäjänaiset)
25.8. Loimaan Naislaulajat

Toripäivien yhteydessä olevat esitykset alkavat klo 10, muutokset mahdollisia.

Kesällä järjestettäviä Suomi 100 -tapahtumia näet kootusti tapahtumamainoksesta.

Lisätietoa tapahtumista saat www.loimaantapahtumat.fi -sivulta, tapahtumien järjestäjiltä sekä seuraamalla lehti-ilmoittelua.

Nautitaan yhdessä 100-vuotiaan Suomen kunniaksi järjestetystä ohjelmasta!