Ajankohtaista
Sinua varten -harrastemessut järjestetään 25.-26.8.2017 Puistokadun koulukeskuksen ympäristössä.

Messut järjestetään joka kolmas vuosi ja tänä vuonna ne ovat osa loimaalaisia Suomi 100 -tapahtumia. Messujen tavoitteena on paitsi esitellä kaikille loimaalaisille oman paikkakunnan mahdollisuuksia harrastamiseen ja hyvinvointiin, mutta myös auttaa toimijoita löytämään yhteisiä etuja ja verkottumaan. Tällä kertaa näytteilleasettajaksi kutsutaan yhdistysten ja kansalaisjärjestöjen lisäksi hyvinvointi- ja vapaa-aikapalveluja tuottavia yrityksiä.

Ilmoittautuminen messujennäytteilleasettajaksi päättyy 7.5.2017. Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan, mutta hyvän paikan varmistamiseksi kannattaa olla ajoissa liikkeellä.

Ilmoittautumislomakkeet yhdistyksille ja yrityksille löytyvät www.loimaa.fi/sinuavarten .

Sinua varten -harrastemessut esittelee mahdollisuuksia harrastamiseen, vapaa-aikaan, hyvinvointiin ja vertaistoimintaan ikärajattomasti Loimaalla. Messujen tavoitteena on tuoda esille laaja kirjo mahdollisuuksista osallistumiseen, yhdessä tekemiseen, hyvinvoinnin rakentamiseen ja vertaistukeen. Mukana on niin tietoa, taitoa kuin toiminnallisiakin osastoja.

Messut ovat yleisölle maksuttomat. Näytteilleasettajista yrittäjiltä peritään pieni maksu, mutta kansalaisjärjestöille ja yhdistyksille esittäytyminen on ilmaista. Aiempina messuvuosina kävijämäärä on kohonnut 5000 vierailijaan.

Jo nyt toivotamme sekä kävijät että näytteilleasettajat lämpimästi tervetulleiksi!

 

Kesäleirien ilmoittautumiseen pääset tästä.

Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Loimaalaisten aikuisten liikuntatottumuksia ja toiveita kaupungin liikuntapalveluista. On tärkeää, että kuntalaiset itse kertovat mielipiteensä palveluistaan, siksi kaikki vastaukset ovat arvokkaita. Tutkimuksen tulokset julkaistaan Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opinnäytetyössä syksyllä 2017. Kenenkään yksittäisen vastaajan antamia tietoja ei voi opinnäytetyöstä tai tutkimustuloksien raportista tunnistaa.

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 50€ arvoinen lahjakortti. 

Kyselyyn pääset vastaamaan oheisesta linkistä.

VASTAA KYSELYYN

 

Etsimme uimareita 100 tunnin uintiviestiin, ilmoittaudu mukaan!Suomi täyttää tänä vuonna 100 vuotta ja sen kunniaksi Vesihovissa toteutetaan 100 tunnin uintiviesti.

Uintiviestissä on 100 kpl 1 tunnin mittaisia osuuksia. Uintiviestin ensimmäinen osuus käynnistyy maanantaina 5.6.2017 klo 9.00. Viestin ankkuri ui maaliin perjantaina 9.6.2017 klo 13.00.

Viestijoukkueessa yksi osuus on kestoltaan tunnin mittainen. Voit ilmoittautua uimaan osuuden joko yksin tai kaverin kanssa, p. 02 761 1257. Osallistuminen ei maksa mitään, kunhan vain tuot oman uintipanoksesi viestiin. Huomioithan ilmoittautuessasi sen, että sitoudut viestiporukkaan. Oma osuus on hoidettava, jotta viesti ei katkea. Jos sinulle tulee ilmoittautumisen jälkeen este osallistua, niin ilmoita siitä välittömästi soittamalla Vesihovin kassalle p. 02 761 1257.

Nyt on mahdollisuus päästä mukaan upeaan joukkueeseen ja vaikka yöuinnille Vesihoviin.

Viestin yöosuuksilla paikalla myös valvoja.

Huhti-kesäkuussa järjestettäviä Suomi 100 -tapahtumia näet kootusti tapahtumamainoksesta.

Lisätietoa tapahtumista saat www.loimaantapahtumat.fi -sivulta, tapahtumien järjestäjiltä sekä seuraamalla lehti-ilmoittelua.

Nautitaan yhdessä 100-vuotiaan Suomen kunniaksi järjestetystä ohjelmasta!Vuoden 2017 alussa voimaan tulleen lain mukaan kunnat eivät enää vastaa korjausavustuksista. Niistä vastaa Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA. Lisätietoja rakennusvalvonnan sivuilta .
Loimaan kaupunki on ottamassa käyttöön rakentamisen lupakäsittelyjä tehostavan sähköisen Lupapiste-asiointipalvelun. Lisätietoja rakennusvalvonnan sivuilta .

Loimaan kaupunki järjestää Alastaron alueen asukkaille pihansiivousjätteen vastaanoton Alastaron vanhalla kaatopaikalla la 6.5.2017 klo 9.00 – 16.00.

Risut, oksat ja haravointijätteen voi tuona aikana tuoda kaatopaikalle maksutta.
Muulloin kaatopaikka on suljettu ja sen käyttö on kielletty.

Loimaalla 10.4.2017

Tekninen ja ympäristöpalvelukeskus

Ohjelma
17.00 Tilaisuuden avaus (Matti Norr, Loimaan kaupunki)

17.05 Uhanalainen vaelluskala taimen Varsinais-Suomessa ja taimenen elinympäristöjen kunnostaminen
(Janne Tolonen, Valonia)

17.30 Loimijoen alueen kalakantojen tila
(Heikki Holsti, Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys)

17.55 Keskustelua

18.05 Loimaan Hanhijoella tehdyt kunnostukset ja tulokset
(Heikki Holsti, Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys)

18.30 Kokemuksia Loimijoen alueen vesistökunnostuksista paikallisten silmin (Maamiesseura + muut puhujat)

19.00 Keskustelua. Miten tästä eteenpäin? Hanhijoki kuntoon?

Tilaisuuden järjestää Kokemäenjoen vesiensuojeluyhdistys, Valonia – Varsinais-Suomen kestävän kehityksen ja energia-asioiden palvelukeskus ja Loimaan kaupunki.

Lisätietoa tapahtumasta löydät esitteestä.

Maalis-huhtikuussa järjestettäviä Suomi 100-tapahtumia näet tapahtumamainoksesta.

Lisätietoa tapahtumista saat www.loimaantapahtumat.fi -sivulta, tapahtumien järjestäjiltä sekä seuraamalla lehti-ilmoittelua.

Nautitaan yhdessä 100-vuotiaan Suomen kunniaksi järjestetystä ohjelmasta!

Avustushakemukset yksityisten teiden kunnossapitokustannuksiin on jätettävä viimeistään 2.5.2017 klo 15. Lisätietoja: Esa Kosonen puh. 02 761 4245. Lomakkeet http://www.loimaa.fi/asiointi-verkossa

Tekninen lautakunta on 24.5.2016 vahvistanut Nahinlahden alueen luovutushinnat.

Asuntotontteja (AO ja AP) ilmoitetaan myytäväksi.

a) korttelit 33-35 (AO) 8 €/m2
b) kortteli 36 (AO) 12 €/m2
c) kortteli 37 (AP) 12 €/m2

Aluekartta

Tonttien luovutuksen hoitaa Loimaan kaupungin tekninen ja ympäristökeskus, Loimijoentie 74, 32440 Alastaro.

Tonttien varauksia otetaan vastaan 14.6.2016 klo 9.00 lähtien.
Varausmaksu on 70 €.

Mikäli samana päivänä tulee tonttiin useita varauksia, ratkaistaan hakemusjärjestys arvalla.

Loimaalla 9.6.2016

TEKNINEN LAUTAKUNTA

Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy on aloittanut pakkausmuovin keräyksen Loimaalla. Keräyspisteet löytyvät seuraavista paikoista:

Kartanonmäenkatu (St1)
Satakunnantie 17 (keskusta)
Hossinkatu 1-3 (Hong Kong)
Loimijoentie 82 (Siwa Alastaro)
Leppäkuljunkatu (Loimaan Ekotori)

Lajitteluohje_muovi.pdf